Spaarmotivatie: De Spaarpot

Last modified date

Comments: 0

spaarpot

Deze is een beetje voor de lol met een serieuze ondertoon. Ik ben ervan overtuigd dat je meer gemotiveerd raakt om je wisselgeld te sparen op het moment dat je een leuke plek hebt om je wisselgeld te bewaren. Dus ik heb, speciaal voor jou, een paar handige -en leuke!- spaarpotten uitgekozen die je helpen je wisselgeld te bewaren.

Onderstaande spaarpot heb ik zelf. Er zit een digitaal tellertje op. Vind ik zelf superhandig, want ik wil altijd zelf heel graag weten hoeveel wisselgeld ik nu precies heb. Nu hebben wij niet vaak wisselgeld, want wij pinnen het meeste. Maar áls we het dan hebben, gaat het hier in.

Een spaarpot die je niet open kunt maken. Ideaal voor mensen die hun spaarpot omkeren als ze een keer pizza laten bezorgen. Of als er iemand aan de deur staat met een collecte-bus. Omdat deze maar één keer open kan, wil je die dus éérst helemaal vol hebben. Onderstaande vind ik zelf echt heel leuk. Het varkentje krijgt er zelfs een slaapplekje en hamertje bij. Ook leuk om cadeau te doen.

Over motivatie gesproken. Deze spaarpot is super als je bijvoorbeeld aan het sparen bent voor een trip naar Londen of Engeland! Er zijn overigens nog veel meer spaarpotten te vinden met een reisthema.

Wil je je money-stash geheim houden? Zet je spaarpot dan gewoon in de boekenkast! Niemand die weet dat je stiekem een voorraad geld aan het aanleggen bent met je wisselgeld. En het is ook nog eens een Harry Potter boek. Wat wil je nog meer.

Ik hoop je een klein beetje spaar-inspiratie te hebben gegeven met deze post. Sparen met een fijne spaarpot is écht een beetje fijner. Ik weet inmiddels welke spaarpot ik mijn dochter ga geven voor haar eerste verjaardag (hallo schattig varkentje!) waar ik ook een beetje wisselgeld voor haar in kan stoppen. En waar ze straks zelf een beetje kan sparen als ze oud genoeg is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment