Hoe je €50,- cadeau krijgt bij Knab!

50 euro cadeau bij Knab

Januari is bijna afgelopen, en blue Monday is vorige week gepasseerd. Tijd dus om te kijken wat er over is van je financiële voornemens voor 2020. Heb je überhaupt wel financiële doelen gesteld dit jaar? Waarom wel of waarom niet? Mocht je nog steeds denken dat er voor jou niets te sparen valt, zorg er dan écht voor dat je overzicht krijgt in je financiën. Maak een kasboek. Als je je rot bent geschrokken van je uitgaven, ga je vanzelf besparen en dus sparen. Hoe je bijvoorbeeld kan besparen op je Alles-in-één internetpakker lees je HIER.

Of ben je misschien begonnen met één of meerdere van de spaarchallenges waar ik een blogpost over geschreven heb? Leg je daar nog steeds elke dag of elke week wat voor opzij? Voor afvallen geldt dat het vaak makkelijker is als je het samen doet. Zoek dus gelijkgestemden! Houd elkaar gemotiveerd. Het maakt niet uit of dat mensen zijn die je in het dagelijks leven kent of online. Zo kwam ik er met behulp van Google Analytics achter dat er op het Viva Forum DIT topic is over spaarchallenges, naar aanleiding van mijn blogpost! Hoe leuk is dat! Contact met anderen over je spaardoelen zorgt er voor dat je het gaat volhouden. Het gaat ook echt steeds leuker worden.

Verdeel je spaargeld over verschillende potjes, zoals dat bijvoorbeeld superhandig kan bij Knab. Je kunt bij Knab namelijk maximaal vijf betaalrekeningen mét bankpas én onbeperkt spaarrekeningen aanmaken. Als je gebruikt maakt van de gratis overstapservice, krijg je via onderstaande banner ook nog eens €50,- cadeau én het 1e jaar 50% korting op de rekening! Daarnaast krijg je bij Knab ook nog één van de hoogste spaarrentes in Nederland op je spaargeld én krijg je rente op je betaalrekening. Ook heb je toegang tot een digitaal kasboekje dat aan je rekening is gekoppeld. Zo krijg je snel en makkelijk dat broodnodige overzicht. Je kunt al raden wat ik dit weekend heb gedaan dus. Overstappen!

Ook kun je bij Knab ook spaardoelen instellen. Je vult het bedrag in dat je wilt sparen in het betreffende potje, en wanneer je het gespaard wilt hebben. Je ziet dan meteen de voortgang en hoeveel je maandelijks moet sparen. Je kunt je potjes ook allemaal een handige naam geven, zoals ‘vakantie’, of ‘buffer’. Als je een nieuwe spaarrekening aanmaakt, kun je kiezen voor drie spaarvormen. Flexibel, Kwartaal en Deposito. Bij Flexibel krijg je standaard 0,11% rente. Bij Kwartaal krijg je altijd een basisrente van 0,05%, en een bonusrente van 0,09% voor het geld dat een heel kalenderkwartaal op die spaarrekening heeft gestaan. Deposito sparen houd in dat je je spaargeld voor een langere tijd vast zet. Hiervan kun je alleen gebruik maken bij Knab Plus. Gebruik daar dan alleen geld voor dat je niet nodig hebt de komende jaren. Hoe hoog de spaarrente is, ligt er aan hoe lang je je geld vast wilt zetten. Die rente kan oplopen tot 0,65% wanneer je je geld 5 tot 6 jaar vast zet. Wil je je geld eerder opnemen, betaal je €50,- administratiekosten. Dat is -naast die hoge spaarrente- een mooie stok achter de deur om het er vooral op te laten staan. Bij Flexibel en Kwartaal is je spaargeld direct vrij opneembaar.

Al met al heeft het bij mij in ieder geval gezorgd voor wat éxtra spaarmotivatie. Vooral die €50,- euro cadeau is een heel mooi extraatje dat -uiteraard- direct naar één van mijn spaarpotjes gaat na ontvangst. Die €50,- krijg je namelijk binnen drie maanden op je rekening gestort.

Dit artikel bevat een affiliate link. Dat is de banner van Knab. Het houd in dat ik een kleine vergoeding krijg, mocht je de overstap maken naar Knab via die banner. Dat kost jou gegarandeerd helemaal niks (maar je krijgt dus wél €50,- cadeau en 50% korting het eerste jaar!). Ik maak alleen reclame voor bedrijven waar ik het volste vertrouwen in heb. Jullie vertrouwen namelijk ook op mij.

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment