Hoe gaat het met mijn Peaks saldo? En er is een Valentijnsactie!

Last modified date

Comments: 0

peaks actiecode SOPHI1UUL

In januari heb ik al eens geschreven over Peaks en waarom het zo’n leuke manier van beleggen is. HIER kun je dat artikel lezen, er staat namelijk ook precies hoe je een account aanmaakt en hoe je €5,- starttegoed krijgt! Het leuke van Peaks is dat het een superlaagdrempelige manier van beleggen is. Je kiest een risicoprofiel dat bij je past, stort er een paar centen heen en je bent belegger, want meer hoef je niet te doen. Mocht je nu een account gaan aanmaken, als je na aanmelding de actiecode SOPHI1UUL gebruikt, krijg je meteen €5,- gratis belegtegoed.

En die €5,- die jij krijgt, krijg ik dan ook. Want dat is het leuke van Peaks. Iedereen krijgt een vriendencode. Als jij je eerste vijfje binnen hebt gesleept met mijn code, kun je jouw code ook gaan verspreiden. Voor elke aanmelding krijg jij dan ook die €5,-. Bij vriend nummer 5 en bij vriend nummer 10 krijg je zelfs nog een bonus, namelijk €25,- extra!

MAAR… Peaks heeft nu een Valentijnsactie! Ik ben misschien een beetje laat hiermee, maar het is zeker de moeite waard. Want tot 20 februari zijn vriend nummer 5 en 10 geen €25,- extra waard, maar €50,- extra! En dan wordt het helemaal de moeite waard!

Kijk bijvoorbeeld naar mijn saldo: €101,10. Dat is als volgt opgebouwd: €15,- heb ik er zelf op gestort, als test. Ik heb zelf een code gebruikt van iemand om die €5,- starttegoed te krijgen. Maar ik heb dus een artikel geschreven over Peaks, en een paar lezers hebben zich met mijn code aangemeld. Zes mensen om precies te zijn. Vier hadden dat voor deze actie al gedaan, en de laatste twee deden dat gisteren, op zaterdag. Daardoor kreeg ik 6×5=30 euro, maar ook nog eens €50,- bonus! De overige €1,10 is rendement. De winst die ik tot nu toe heb gemaakt. Dat was over het bedrag van 40 euro, want dat had ik tot vrijdag op mijn account staan. In het weekend zijn de beurzen dicht dus dan gebeurd er niets. Het rendement bedraagt dus 3,10%.

Ik ben dus zeer tevreden over Peaks tot nu toe. Voor de Rabo-klanten: Peaks heeft nu een nieuwe functie, die ze overigens ook willen gaan uitrollen naar andere banken. Daarmee kun je je meevallers gaan beleggen. Dat houdt in dat als je geld gestort krijgt vanuit een Rabo-betaalverzoek, een Tikkie-betaalverzoek of een Marktplaats betaling, dat automatisch in je Peaks account komt. Dat moet je dan wel goedkeuren in Peaks. Maar in principe gaat het dus om geld dat je eigenlijk al had uitgegeven, maar dat je weer terug krijgt van je vrienden. Of geld dat je krijgt met je Marktplaatswinst.

Al met al ben ik dus nog steeds enthousiast! Het laagdrempelige maakt het heel makkelijk om kennis te maken met beleggen, vooral omdat je het al met kleine bedragen kunt doen. Heb jij al een Peaksaccount? Wat is jouw rendement? Of sta je in de min?

Mocht je trouwens een Peaks account aanmaken met mijn code, ben ik je eeuwig dankbaar. Deze website is namelijk een hobby, maar door gebruik te maken van mijn code, of van mijn advertenties bijvoorbeeld, krijg ik een vergoeding waar je zelf natuurlijk niets aan betaalt. Ik zie het een beetje als waardering van de lezers voor de content die ik plaats 😊 Klik hieronder om meteen naar Peaks te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment