Een bericht na een lange radiostilte (Oeps!).

Last modified date

Comments: 2

prioriteiten werk huishouden kind

Ik ben een waardeloze multitasker. Dat bleek wel uit de afgelopen maanden waarin ik geen enkele gelegenheid heb gezien om weer eens een blog te posten. En daar heb ik heus wel wat redenen voor. En er is natuurlijk een reden waarom ik nu weer tijd vind om te schrijven. Side note: Ik heb vanmiddag een roesje gehad in het ziekenhuis dus mocht je gekke spelfouten zien: mijn hoofd voelt nog gek. Daarover later meer 😉.

Ten eerste mijn afwezigheid. Ik ben de afgelopen maanden weer gaan werken, na een jaar thuis te zijn geweest met onze dochter. Daar hoort ook een opleiding bij waar veel tijd in gaat zitten. Het mooie van mijn nieuwe baan is dan weer wel dat het in de financiële sector is, dus ik leer momenteel nog veel meer over geld. Maar die nieuwe uitdaging leidde ertoe dat ik veel minder tijd had om naast de zorg voor onze dochter, ook nog het huishouden én de blog bij te houden. Oohja, kind besloot te gaan lopen. Rustig schrijven met een spelend kind die op de speelmat bleef zitten, was er niet meer bij. Gevolg: Met Hetzelfde Geld kwam op een flink lager pitje te staan. Helaas. Iets wat ik erg vervelend vond, maar waar ik echt verandering in wil brengen, want ik vind het hartstikke leuk om te schrijven over geld.

Dan is er nog de reden dat ik nu dus weer tijd heb om te schrijven. Mijn werk is nu aardig ingeburgerd in het leven, die opleiding is binnenkort afgerond en de rust in de avonden begint weder te keren nu bovengenoemde dochter steeds wat beter gaat slapen. Maar op dit moment schrijf ik vanuit een ziekenhuisbed. Jep, ik lig in het ziekenhuis en de verwachting is dat dit ook nog wel even zo zal blijven. Ik heb namelijk afgelopen dinsdag een Gastric Bypass gekregen, omdat ik gewoon veel te zwaar ben. Met het voortraject erbij intussen wel al 14 kilo afgevallen, dus dat is dan weer mooi. Kans op complicaties in dit ziekenhuis is 1,3%, maar guess who turned out to be the lucky one? Ik. In ieder geval ben ik voorlopig aan bed gekluisterd en heb ik tijd voor mijn blog! Joepie!

Ik heb wel een zeer persoonlijke bespaartip uit dit traject gehaald voor in de toekomst: Ik hoef voorlopig voor een persoon minder te koken. Mijn dochter en ik kunnen namelijk gewoon een volwassen portie gaan delen als ik weer vast mag eten! Heeft de rest van jullie helemaal niks aan. I know.

Ik beloof jullie wel dat ik de komende tijd wat meer zal gaan bloggen. Gewoon weer over geld.

2 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment