Hoe staat het ervoor met mijn beleggingen?

Last modified date

Comments: 0

peaks actiecode SOPHI1UUL

Een tijdje geleden heb ik geschreven dat ik het één en ander beleg. Dat zijn geen wereldbedragen, we kunnen het missen en het is voor nu een beetje voor de fun. Ik doe dit intussen sinds januari en ik denk dat het tijd is om de balans op te maken tot nu toe!

Ten eerste is daar Peaks. De meest laagdrempelige manier om te beleggen. Je schrijft je in, kiest een risicoprofiel, stort er wat geld naar toe en Peaks doet de rest. Je hoeft zelf dus geen aandelen te kopen en je kunt zelfs instellen dat er van elk bedrag wat je pint, een klein bedrag richting Peaks gaat. Ik ben dus in januari begonnen met Peaks, en heb daar zelf €15,- naartoe gestort om te kijken hoe het werkt. Het allermooiste van Peaks vind ik dat je daar een persoonlijke code krijgt die je kunt delen met je vrienden. Wanneer zij ook Peaks aanmaken en jouw code gebruiken, krijgt je vriend €5,-. En nog mooier is dat je zelf óók €5,- krijgt. Plus een bonus voor elke 5 vrienden die zich aanmelden.

HOE PEAKS WERKT: EEN HANDLEIDING

Naast die €15,- die ik zelf heb gestort hebben een aantal mensen dus ook mijn code gebruikt (SOPHI1UUL) en zo is er in mijn Peaks potje in totaal al €165,- gestort. Dat is natuurlijk superlekker. Dus mocht je dit ook willen doen, en je eigen code gaan verspreiden, maak dan vooral een account aan bij Peaks, gebruik mijn code SOPHI1UUL voor je eerste 5 euro, en verspreid je eigen code dan vooral verder! Hieronder vind je de banner van Peaks, kun je op klikken en dan kun je zo de app downloaden.

Die €165,- in totaal heeft Peaks natuurlijk voor mij ingelegd. Ik heb zelf gekozen voor het risicoprofiel Scherp. Van die €165,- is na het beleggen nog €159,16 over op dit moment. Dat is niet super natuurlijk, gezien de afgelopen tijd. Maar ik zie dat toch als €145,- winst, aangezien ik zelf maar €15,- heb ingelegd. Ik ben dus niet ontevreden!

Dan mijn andere beleggingen. Ik beleg dus ook nog bij Degiro, waar ik vooral beleg in indexfondsen en een paar losse Nederlandse aandelen waar ik vertrouwen in heb. Mijn totale inleg is €700,- tot nu toe, en waar ik een maand of 2 geleden nog op dik €70,- winst stond, is dat inmiddels verdampt naar een schamele €13,41 winst. Het is in de plus, dus dat is goed, maar niet geweldig. Dat kan dus zeker een stuk beter. Ik verkoop er niets van. In mijn ogen is beleggen voor de lange termijn en uiteindelijk komen we deze crisis weer te boven. Historisch gezien is dat altijd gebeurt en dan zal de beurs ongetwijfeld gaan stijgen. I have faith.

overzicht Degiro
Overzicht DEGIRO

Wil ik er nog wel even aan toevoegen dat ik natuurlijk geen beleggingsexpert ben. Beleggen is altijd op eigen risico.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment