€100,- Super ACTIE bij Peaks!

Last modified date

Comments: 0

peaks actiecode SOPHI1UUL

Beste dames, heren en koekenperen, Peaks heeft vanaf vandaag tot en met 5 november weer een superactie waarmee je €100,- kunt verdienen! Wanneer vrienden zich aanmelden met jouw vriendenlink krijg je -zoals gewoonlijk- €5,-, maar elke vijfde vriend levert je een bonus op van maar liefst €75,-! Met 5 aanmeldingen verdien je dus €100,-!

Voor degenen die nog niet weten wat Peaks is: het is een zeer laagdrempelige beleggingsapp. Wat je doet nadat je een account hebt aangemaakt en een risicoprofiel hebt gekozen: Bij de instellingen vul je de actiecode SOPHI1UUL in. Daarmee krijg je al je eerste €5,- startkapitaal. Helemaal gratis. In de app kun je ook een actiecode vinden van jezelf, die jij weer kunt verspreiden onder vrienden om die bonus binnen te harken!

Mocht je nu denken dat beleggen superlastig is, dan heb ik in het geval van Peaks maar 1 antwoord voor je. Nee! Met Peaks is beleggen namelijk supersimpel. Nadat je bij het aanmaken van je account een risicoprofiel hebt gekozen, belegd de app automatisch het geld dat erop wordt gezet. Je hoeft jezelf dus niet in te lezen in talloze bedrijven en moeilijke keuzes te maken. In tegenstelling tot andere apps en beleggingsrekeningen hoef je ook niet met een startkapitaal te komen. Je kunt beleggen vanaf 1 euro. Je kan zelfs beleggen met je wisselgeld! Zo kun je ervoor kiezen je transacties te laten afronden, dus betaal je ergens €3,45, dan wordt er automatisch 55 cent naar Peaks overgeschreven. Maar je kunt er ook voor kiezen om periodiek in te leggen. Bijvoorbeeld 1 euro per dag, of 10 euro per maand. Hoe je het helemaal zelf wilt.

Peaks kun je 3 maanden lang gratis uitproberen. Daarna kost het €1,- per maand. Mijn Peaks-tacktiek is de volgende. Ik probeer mijn code zoveel mogelijk te verspreiden, bij elke aanmelding krijg ik dus die 5 euro, die de ander ook krijgt. Daardoor heb ik inmiddels €165 gespaard op Peaks, dat dus wordt belegd. Van die €165,- heb ik zelf maar €15,- ingelegd. Winst van €150,-! Jij kunt dit ook zo doen. Met jouw code kun je proberen 3 maanden je code zo veel mogelijk te laten gebruiken. Daar houdt je dan sowieso een mooi zakcentje aan over. Wil je doorgaan met Peaks, laat je het lekker staan, maar je kunt Peaks ook gewoon op elk moment weer opzeggen. Dan schrijf je je verdiende geld over naar je rekening, en beëindig je je account. Ook al zou je dan alleen maar mijn code hebben gebruikt, heb je toch weer €5,- winst!

Meld je dus nu aan! De app vind je door hieronder te klikken op de banner. Na aanmelding vul je binnen 48 uur mijn code SOPHI1UUL dus in voor je eerste €5,-, en je kan beginnen! Wil je precies weten hoe aanmelden werkt? Klik dan HIER. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment