Spaarprogramma’s: Loont het om punten te sparen bij Euroclix?

Laatst gewijzigde datum

Reacties: 5

spaarprogramma thuis laptop euroclix

Meedoen met een spaarprogramma is een makkelijke manier om wat extra bij te verdienen. Ik ben erg enthousiast over Euroclix. Ik heb me eind oktober 2019 ingeschreven en ben hard op weg naar de 150 euro, drie maanden later.

Vraag je je af of Euroclix wel betrouwbaar is? Ja! Euroclix bestaat al sinds 1999 en eigenlijk verdienen zij hun geld met de deals die ze maken met al die verschillende bedrijven. Voor elke aankoop die jij doet via Euroclix, krijgen zij een vergoeding. Die delen ze met jou. Daardoor kunnen zij jou uitbetalen bij genoeg clix.

Hoe Euroclix werkt. Wanneer je je ingeschreven hebt via de link onderaan de pagina waarbij wij beiden meteen 150 clix (punten) krijgen, vul je je profielkenmerken in. Het mooie is dat je voor het invullen daarvan ook meteen clix kunt verdienen. Als je klaar bent met het invullen van je profiel, heb je dus al 240 clix te pakken. Clix kun je per 1000 clix uit laten betalen. Als in: echt geld op je rekening. Elke 1000 clix die je spaart is 10 euro waard. Maar hoe meer je spaart, hoe meer je clix waard worden. 2000 clix zijn al 25 euro waard. 50.000 clix kun je inwisselen voor maar liefst 850 euro! Gratis geld! Ik zit nu op ongeveer 7500 clix maar ik spaar nog even door.

Probeer ook de app Quick Thoughts uit!

De punten kun je sparen door verschillende activiteiten op de site uit te voeren. Het makkelijkste is door het dagelijks invullen van enquêtes. Voor korte enquêtes krijg je weinig clix, voor lange enquêtes krijg je er meer. Deze worden na voltooiing direct bijgeschreven op je account. Verder kun je clix krijgen door bij webshops aankopen te doen. Euroclix werkt samen met een paar duizend bedrijven. Als je de winkel waar je online een product wilt kopen opzoekt op de site van Euroclix en dan via Euroclix naar de website van desbetreffende winkel gaat, krijg je ook clix. Dat kan bijvoorbeeld 5 clix per 10 euro zijn. Het kan een aantal weken duren voor je de clix op je account bijgeschreven ziet staan. Zelf heb ik een verzekering afgesloten bij een uitvaartverzekeraar die een samenwerking heeft met Euroclix. Daar kreeg ik ruim 2400 clix voor. Zo schiet het erg op. Als je de clix-assistant installeert krijg je bij bezoek aan een aangesloten winkel een klein pop-upje om je te laten weten dat er clix te verdienen zijn. Ook kun je dagelijks meedoen met een gratis loterij. Daarnaast krijg je ongeveer twee mails per dag van Euroclix. Soms kun je met het klikken binnen die mails ook wat clix krijgen. Ik dacht zelf dat ik veel meer mails zou krijgen dus heb ik er een apart emailaccount voor aangemaakt. Achteraf niet per se nodig maar na Euroclix ben ik ook mee gaan doen bij andere spaarprogramma’s dus kwam dat emailaccount toch best van pas.

Als je al 50 uur per week werkt en nooit online bestellingen doet, is dit misschien niet voor jou. Maar zit je je af en toe ’s avonds te vervelen op de bank tijdens reclames of bijvoorbeeld als je overdag in de trein zit? Dan kan het heel interessant zijn. Ik ga zelf doorsparen tot de 50.000 clix en laat dan 850 euro uitbetalen. Dat is een fijn extraatje.

Zoals hierboven beschreven zal ik hieronder de link droppen naar de aanmeldpagina. Meld je je aan via mijn link, dan krijgen wij allebei 150 clix cadeau.

Aanbiedingen bij EuroClix

Ik weet dat dit artikel eigenlijk pure reclame lijkt van Euroclix, echter is dit eigen enthousiasme en heb ik geen samenwerking met Euroclix. De gedeelde link is er eentje die elk lid krijgt en kan delen met vrienden en bekenden. Voor elk persoon die zich aanmeld met de link, krijgen beide partijen 150 clix cadeau.

5 reacties

  1. Goed bezig! Weet je toevallig hoeveel je al hebt laten uitkeren? Dat moet heel wat zijn als je het al jaren doet denk ik!

  2. Bijna €800 inmiddels, maar ik heb ook veel periodes gehad dat ik er helemaal niets mee deed. Dus het had meer kunnen zijn, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie