Euroclix-saldo april update!

Laatst gewijzigde datum

Reactie: 1

punten sparen bij euroclix voor geld

Als je mijn blog vaker hebt gelezen weet je dat ik fan ben van Euroclix, en dat ik regelmatig schrijf over mijn Clix-saldo. Vorige maand kwam ik uit op 13.000 clix, ofwel €180. Natuurlijk ben ik gewoon doorgegaan met enquêtes invullen. Ik heb er niet zo heel veel gedaan, maar omdat mijn vrienden wél fanatiek zijn geweest heb ik toch nog flink wat punten binnen geharkt. Online aankopen heb ik ook niet echt gedaan, dus ook daarvan geen clix.

Punten spaar je bij Euroclix namelijk op verschillende manieren. Wanneer je je via mijn vriendenlink aanmeld, krijgen wij beiden 150 clix cadeau. Dat is voor jou alvast een mooi begin. Wanneer je je profiel compleet maakt, krijg je er in totaal nog eens 110. Dan heb je zonder al te veel moeite al 260 clix gespaard. Vanaf 1000 clix kun je laten uitbetalen. Direct op je rekening, 1000 clix levert je €10 euro op. Hoe meer punten je spaart, hoe hoger de wisselkoers. Voor 2000 punten krijg je €20, voor 50.000 punten krijg je €850,-. Daar ga ik dus voor. Na aanmelding krijg je zelf ook een vriendenlink. Daarmee kunnen jouw vrienden dus ook lid worden. Je krijgt allebei dan 150 clix en jij krijgt 10%van de clix die je vriend spaart. Daar merkt jouw vriend niets van, want het gaat niet van zijn saldo af. Alleen maar win-win.

euroclix wisselkoers

Om meer punten te krijgen kun je verschillende acties uitvoeren. Zo kun je dagelijks meedoen met een gratis loterij. Eenmaal per maand kun je meedoen met Lucky Clix, een fruitmachine waar je vaak op zijn minst quitte speelt. Meedoen kost je 100 clix. Ik heb tot nu toe één keer meegemaakt dat ik mijn inleg kwijt was. Verder kun je enquêtes invullen. Meestal duren die tussen de 5 en 15 minuten en krijg je er 50 tot 150 clix per vragenlijst voor. Die komen vaak rond 9 uur in de ochtend online, maar gedurende de dag kom ik ze ook wel eens tegen. Ik kijk vaak even op de website als ik me zit te vervelen, tijdens reclames of (in normale tijden) in de bus.

Dan nog de online aankopen. Euroclix heeft met duizenden winkels samenwerkingen. Als jij via de site van Euroclix de advertentie van bijvoorbeeld de HEMA vind en via die advertentie naar de HEMA site gaat en iets bestelt, dan krijg je een aantal clix, afhankelijk van het bedrag dat je hebt uitgegeven. Doe je dat met al je aankopen, dan kan het best aardig oplopen.

Door naar mijn saldo. Ik heb inmiddels 15.758 clix gespaard! Als ik dat omreken naar de wisselkoers die geldt vanaf 50.000 punten, dan is dat €267,75! Daar ben ik dus heel blij mee. Als ik het nu in zou wisselen zou ik €200 krijgen. Het is dus echt de moeite waard om door te sparen. Ik ben overigens in oktober begonnen met Euroclix en heb het tussendoor ook een week of 6 een beetje verwaarloosd toen ik mijn blog aan het opzetten was. Anders was ik zeker al de 20.000 clix voorbij. Ik hoop in december wel de 50.000 hebben gehaald. Die €850 gaat dan in het potje voor onze bruiloft, waar we overigens nog geen datum voor hebben.

Ben jij inmiddels ook over de streep en wil je je aanmelden? Dan kan dat via mijn vriendenlink, daarvoor klik je op de advertentie van Euroclix hieronder. Succes met sparen!

Aanbiedingen bij EuroClix

1 reactie

  1. Ik heb er in de afgelopen maand 2.233 clix bij gespaard! Dat is dus ruim 25 euro. Ik laat mij aan het einde van het jaar uitbetalen! Dan heb ik een beetje extra in de dure decembermaand. Toen ik nog werkte, kreeg ik in december een 13e maand. Nu ik met pensioen ben, is dat afgelopen. Ik hoop in december 50.000 clix te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie