Spaarprogramma’s: De Quick Thoughts App.

Laatst gewijzigde datum

Reacties: 3

Mobiel App spaarprogramma

Zoals je wellicht hebt gelezen probeer ik nog wel eens een spaarprogramma uit. Voor mij heeft een spaarprogramma zin als ik er echt iets aan overhoud. Voor een beetje korting ergens doe ik het niet. Maar bij Quick Thoughts spaar je voor bol.com waardebonnen of iTunes tegoed. Waar je voor spaart ligt eraan of jouw telefoon Android of iOS (Apple) gebruikt. Nu heb ik een telefoon die loopt op Android, dus ik krijg de bol.com optie. En laat ik dat nou heel handig vinden.

Quick Thoughts is een app. Die download je gewoon rechtstreeks uit de appstore (Zie de knop onderaan de pagina). Je geeft je email adres en een gebruikersnaam op en je kunt beginnen. In je app kun je enquêtes invullen. Je checkt gewoon af en toe de app en ziet direct of er een vragenlijst voor je klaar staat. De ene dag is er meer aanbod dan op de andere dag en voor elke enquête krijg je 50 cent, of hij nu 4 minuten duurt of 20. Je kunt zelf kiezen of je een enquêtes wel of niet wilt invullen. Ik kreeg laatst een vragenlijst aangeboden die 28 minuten zou duren, maar voor die 50 cent ga ik daar dus niet aan beginnen. De vragenlijsten zijn verder erg afwisselend en best leuk om te maken.

De verdiensten kunnen écht snel oplopen. Je kunt een bol.com bon (of iTunes tegoed) krijgen als je 10 euro hebt gespaard. Dat zijn 20 enquêtes. Dat lijkt heel erg veel, maar ik had in de eerste week al 2 bonnen bij elkaar gespaard en een week later nog eentje. Vragenlijsten invullen doe ik gewoon als ik me een beetje zit te vervelen tijdens het TV-kijken. Of als ik al wakker ben en de rest van het huis nog niet. En zodra je een tientje bij elkaar hebt, klik je gewoon op ‘inwisselen’. Je krijgt dan een mailtje met een code die je zo in je bol.com account kunt zetten. Mijn vriend is inmiddels ook aangemeld en doet ook mee. Zijn gespaarde bonnen gaan ook op mijn account. Wij sparen nu voor de Sinterklaas cadeautjes. Ik heb geen ervaring met het iTunes tegoed maar ik denk dat je daarvoor ook een mailtje krijgt met een code die je in jouw account kunt zetten.

Het gebruik is echt supersimpel, dus dit is maar een kort blogje geworden. Ik ben erg enthousiast en vanwege de eenvoud kan echt iedereen het. Aanmelden kan via de knop hieronder!

3 reacties

  1. Jeetje, je lijkt mij wel haha. Volgens mij zijn wij op veel vlakken ‘hetzelfde’. Ik vind deze app ook heel fijn. 1 minpuntje; soms staan er wel 6 enquêtes open en dan heb ik er eentje gedaan, zijn ze daarna allemaal weg. 🙁

    • Daar heb ik zelf ook een beetje last van inderdaad. Soms klik ik ze allemaal aan en dan blijken ze allemaal dezelfde lengte te hebben. Dan denk ik dat het dezelfde enquête is, die er dan een paar keer in staat. Waarom dat is weet ik ook niet. Ik heb op de site van Quick Thoughts de FAQ gelezen, maar dit punt kwam daar niet terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie