Laagdrempelig beleggen met Peaks!

Laatst gewijzigde datum

Reacties: 0

laagdrempelig beleggen met Peaks

Peaks is een mobiele app waarmee je kunt beleggen met kleine bedragen. De app is bedoeld om beleggen toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hoeveel geld je verdient of hoeveel ervaring je hebt met beleggen.

Hoe werkt Peaks?

Om te beginnen met beleggen via Peaks, download je de app op je smartphone en maak je een account aan. Vervolgens koppel je een bankrekening aan de app, waarna je geld kunt storten om te beleggen. Het is mogelijk om automatisch te beleggen door een periodieke inleg in te stellen, maar je kunt ook zelf kiezen wanneer je geld stort. Je kunt werkelijk elk bedrag inleggen, zelfs een paar cent.

Peaks belegt het geld vervolgens voor je in zogenaamde ETF’s. Dit zijn beursgenoteerde indexfondsen die bestaan uit een mandje van aandelen, obligaties en/of andere effecten. Door te beleggen in ETF’s spreid je je risico, omdat je investeert in een breed scala aan bedrijven en sectoren. Bovendien zijn de kosten van beleggen in ETF’s doorgaans lager dan die van traditionele beleggingsfondsen. Hierdoor zijn de kosten van Peaks ook erg laag. De goedkoopste beleggersrekening kost €1,99 per maand + 0,5% per jaar.

Peaks biedt verschillende beleggingsportefeuilles aan, elk met een ander risiconiveau. Je kunt kiezen voor een defensieve, neutrale of offensieve portefeuille, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en doelstellingen. De app laat je ook zien hoe je portefeuille presteert en wat je rendement is.

Wat zijn de voordelen van beleggen met Peaks?

  1. Toegankelijkheid: Peaks maakt beleggen toegankelijk voor iedereen. Je kunt al vanaf €1 beleggen, en er is geen minimale inleg vereist. Hierdoor kun je op een laagdrempelige manier beginnen met beleggen en ervaring opdoen.
  2. Gemak: Peaks is een gebruiksvriendelijke app die je overal en altijd kunt gebruiken. Je kunt eenvoudig geld storten en je beleggingsportefeuille volgen via je smartphone. Je hoeft zelf verder geen ETF’s of bedrijven te kiezen waar je in wil beleggen. De app regelt dit allemaal automatisch voor je op basis van je risicoprofiel.
  3. Spreiding: Door te beleggen in ETF’s spreid je je risico. Je investeert in een breed scala aan bedrijven en sectoren, waardoor je minder gevoelig bent voor schommelingen op de financiële markten.
  4. Lage kosten: Beleggen in ETF’s is doorgaans goedkoper dan beleggen in traditionele beleggingsfondsen. Hierdoor blijft er meer rendement over voor de belegger.

Zelf beleg ik ook met Peaks

Ik heb een account bij Peaks aangemaakt toen ik wilde beginnen met beleggen maar echt niet wist hoe ik dat moest aanpakken. Ik kan helemaal geen jaarcijfers van bedrijven uitspitten en beoordelen of het dan wel of geen goede investering is. ETF’s kopen bij een broker vond ik ook spannend, want die koop je ook per stuk. Dat ik bij Peaks echt helemaal zelf kon bepalen hoeveel ik wilde inleggen met welk risico, vond ik dus ideaal om er kennis mee te maken. Lees HIER hoe wij het sparen en beleggen aanpakken.

De kosten voor de app worden gewoon vanuit je account afgeschreven. Is je saldo €0,-, dan betaal je dus ook geen kosten. En als je het geld wil opnemen, staat het zo weer op je betaalrekening.

Toen ik door Peaks wat vertrouwen had gekregen in het beleggen, en inmiddels ook wat grotere bedragen ging inleggen in plaats van €25,- per maand, ben ik ook op andere manieren gaan beleggen.

Ben je enthousiast geworden over Peaks? Klik dan op de advertentie hieronder en meld je aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie