Besparen op je Sim-Only telefoonabonnement

Laatst gewijzigde datum

Reacties: 0

sim-only telefoonabonnement

Onze abonnementen liepen af in november. En aangezien we in de bespaar modus zitten, was dat voor ons een goed moment om eens te kijken of onze abonnementen niet een stuk goedkoper konden. Wij gingen van €25,- naar €17,- per maand. Samen scheelt dat gewoon even €14,-. Of €168,- euro per jaar! En het is écht niet moeilijk.

Lees ook hoe we bespaard hebben op ons Alles-in-één internetpakket!

Hoe wij dat gedaan hebben? Wij hebben ten eerste kritisch gekeken hoeveel mobiel internet we verbruiken. We hadden allebei een abonnement met onbeperkt MB’s, maar toen we het gingen uitzoeken bleken we nog geen 5 GB per maand te gebruiken. Die hebben we nu op 7 GB gezet, voor de zekerheid. Een telefoon kopen we los, en nu hebben we geen nieuwe nodig. Wij kiezen dus sowieso sim-only. Bellen doen we wel veel en we hebben thuis geen vaste lijn, dus die hebben we op onbeperkt laten staan. Wel zijn we bij onze provider gebleven. Superdom van ons. Want elders had ik nog een paar euro goedkoper uit kunnen zijn!

Ik heb helaas niet vergeleken. En dat is nu eigenlijk de belangrijkste tip die ik kan meegeven. Kijk wat je nodig hebt per maand aan internet en belminuten en ga vergelijken tussen verschillende providers! Ik heb hieronder een mooie vergelijkingstool voor je gemaakt. Je kunt makkelijk zien waar je goedkoper uit bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie