Volgens mij is Deck verzekeringen nog niet ontdekt door iedereen!

deck verzekeringen goedkoop reisverzekering inboedelverzekering aansprakelijkheidsverzekering

Een paar weken terug schreef ik een blog over Deck en hoe je je er voordelig kan verzekeren. Maar volgens mij heb ik je nog niet helemaal overtuigd. Hoe ik dat weet? Die blog is niet zo veel gelezen, helaas. En dat is jammer, want Deck verzekert op een manier die ik nog niet overal ben tegengekomen. Ze zijn ontzettend voordelig!

Deck werkt namelijk met een hoger eigen risico dan gebruikelijk. Je kiest bij Deck een pakket aan verzekeringen. Zo heb je keuze uit een opstal-, inboedel-, aansprakelijkheids- en reisverzekering. Je kiest ook het eigen risico dat je wilt hebben, namelijk €500,- , €750,- of €1000,-. Dat is dus hoger als bij andere verzekeringen. Waarom? Deck is er voor grote schades. Dus niet voor die zonnebril van €50,- die je zelf zou kunnen vervangen, maar toch declareert bij je verzekering omdat je hoge premie betaalt en je dan wel een keer gebruik wilt maken van je verzekering. Daardoor zijn de premies bij Deck een stuk lager. Met een hoog eigen risico dek je dus alleen het risico af dat je echt niet wilt of kunt dragen.

Deck zegt ook dat de premie bij hun laag is, omdat verzekeringen met een hoger eigen risico minder fraude gevoelig is. Hoe komt dat? Bij verzekeringen met een laag eigen risico is de drempel om te frauderen vrij laag, en gebeurd dit ook aan de lopende band. Die mensen krijgen mooi wat extra centen, keerzijde is wel dat daardoor de premie stijgt. Want al die ‘schade’ moet wel betaald worden. Deck keert schade dus pas uit na een hoger schade bedrag, en daarnaast probeert Deck zoveel mogelijk de schade te herstellen door producten te vervangen en zelf rekeningen te betalen, in plaats van een geldbedrag uit te keren aan de verzekerde. Ook dat is voor fraudeurs minder aantrekkelijk.

Ik heb eind januari uiteindelijk een pakketverzekering afgesloten bij Deck met daarin alleen een inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Daar betalen wij voor het hele gezin €14,31 voor. Bij één van de andere grote verzekeraars waren we daar minimaal €30,- aan kwijt geweest. Als we een reisverzekering afsluiten, gaan we dat ook doen bij Deck doen. We gaan dan namelijk €15,47 per maand betalen, en het verschil met de grote verzekeraars wordt dan nog veel groter! Zie het plaatje hieronder.

Deck inboedel aansprakelijkheid en reis verzekering
Bij een inboedel-, reis- en aansprakelijkheidsverzekering.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je auto, brommer of motor bij Deck te verzekeren. Wij hebben dat niet gedaan omdat dat niet goedkoper was voor ons. Ik heb eerder geschreven over dat bijna iedereen kan besparen op zijn autoverzekering. Als je daar meer over wilt weten: KLIK HIER.

Zeg ik dat iedereen moet overstappen naar Deck? Nee. Maar vergelijken kan écht veel voordeel opleveren. Ik weet dat het wat moeite kost als je de bedragen niet precies uit je hoofd kent, maar zoek eens op wat je nu betaalt aan verzekeringen en ga gewoon even kijken bij Deck! Hieronder klik je zo door naar de site en je binnen 2 minuten kun je berekenen wat voor premie je zou betalen. Vergelijk het met wat je nu betaalt en beslis dan of je beter bij je oude verzekering blijft, of dat je overstapt. Want ook dat is over het algemeen zo geregeld. Je moet wel even kijken naar de voorwaarden om op te zeggen bij je verzekering. Maar stel nou dat je inderdaad ook een eurootje of 15 per maand kan besparen, dus €180 per jaar, dan is dat het half uurtje uitzoekwerk wel waard, toch? Het motto van Deck is niet voor niets “Verzeker slimmer, halveer je premie”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie