Een reminder voor lagere maandlasten!

Laatst gewijzigde datum

Reacties: 0

vergelijken vaste lasten

Deze week kreeg ik een mail over onze autoverzekering. De polis wordt verlengd en er stond een nieuw maandbedrag vermeld. Dat maandbedrag is €2,50 lager dan dat we nu betalen. Dat is natuurlijk heel mooi meegenomen, maar die verlaging heeft er natuurlijk ook mee te maken dat er weer een schadevrij jaar bij is gekomen. En dat bracht me op een idee.

Het is voor ons namelijk weer tijd om te gaan vergelijken! Ik heb dus meteen de gegevens weer ingevoerd bij Pricewise om te kijken of ik niet teveel ga betalen voor de autoverzekering, ondanks dat het maandbedrag dus weer omlaag gaat. Conclusie: ik zit nog goed! Maar dan zijn we er nog niet. Besparen kan namelijk op werkelijk al je vaste lasten, je moet er alleen even voor gaan zitten en er een middagje tijd voor vrij maken.

HOE WIJ €70,- PER MAAND BESPAARDEN OP AL ONZE VASTE LASTEN

Het is voor ons bijvoorbeeld ook weer tijd om ons alles-in-één pakket weer eens onder de loep te nemen. Vorig jaar hebben we die weer met een jaar verlengd, maar we hebben wel gebeld voor korting. Die kregen we ook, maar liefst 6 maanden lang, 21 euro korting per maand. Niet geschoten is altijd mis, dus ik ga binnenkort weer bellen. Nu verwacht ik daar niet zo’n hoge korting als de vorige keer, maar elke euro is er eentje denk ik maar zo.

En dan de het gas en licht. Ook die vergelijken we elk jaar. Het is ook weer tijd om de meterstanden erbij te pakken, want ons energiecontract verloopt 31 oktober. Ja, dit weet ik uit mijn hoofd. En ook dit wordt weer een kwestie van vergelijken bij Pricewise. We vullen de meterstanden van afgelopen jaar in, kiezen de goedkoopste optie. Overstappen is zo gepiept en we betalen weer minimaal. Prima deal denk ik zo. Enige wat er voor ons dit jaar veranderd is dat we morgen een slimme meter krijgen! Dat lijkt mij erg fijn, want zo kunnen we nog beter ons verbruik in de gaten houden en kijken waar we nog op kunnen besparen.

Voor ons valt er verder weinig te besparen, omdat we onnodige diensten en abonnementen al geschrapt hebben een hele tijd terug. Maar misschien is dit voor jou het moment om al je vaste lasten eens onder de loep te nemen en te gaan besparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie