Met mijn Euroclix-saldo gaat het goed, €180!

Laatst gewijzigde datum

Reacties: 0

belasting 2021

Ik werd even blij wakker vanmorgen. Er stond een mail voor me klaar van Euroclix. “Je punten zijn beschikbaar”. Ik dacht dat ik dat mailtje 2 dagen eerder ook al had gezien dus wilde hem zo weggooien, maar gelukkig besloot ik toch even te kijken. Wat blijkt? Afgelopen maand hebben 18 mensen gebruik gemaakt van mijn vriendenlink, die je onder aan de pagina ook zult vinden. Daarover vertel ik zo nog meer.

Even terug naar het begin. Ik heb eerder over Euroclix geschreven, dat kun je HIER lezen. Euroclix is een spaarprogramma waar meerdere spaarmanieren samenkomen. Hierdoor kun je op één platform supersnel clix bij elkaar sparen. Die clix kun je vervolgens laten uitbetalen op je rekening als keiharde euro’s. Die clix spaar je dus op verschillende manieren. Ter eerste via aankopen. Als jij iets online wilt kopen, kijk je eerst of Euroclix een samenwerking heeft met die webwinkel. Als dat zo is klik je via de site van Euroclix door naar de website van de winkel. Kopen gaat gewoon zoals normaal, maar omdat je via Euroclix naar die site bent gegaan, spaar je dus punten. Dat gaat vaak per euro en het percentage aan punten dat je krijgt kan verschillen per webwinkel. Maar is altijd de moeite waard.

Dan zijn er ook nog een paar andere zaken waar je punten mee kunt sparen. Panelclix is onderdeel van Euroclix en via de homepage van Euroclix kun je rechtstreeks naar Panelclix. Bij Panelclix vul je vragenlijsten in en die leveren over het algemeen meer op als je aankopen. Hoeveel clix je krijgt per vragenlijst verschilt, maar hoe langer de vragenlijst, hoe meer punten. Die vragenlijsten vul ik vaak in als ik me zit te vervelen, tijdens reclames op TV of als ik in de bus zit, bijvoorbeeld. Ook is er een dagelijkse loterij waar je elke dag een lot gratis kunt activeren. Zondagavond is de trekking en als je wat wint, staat het meteen bij je saldo. Dan heb je nog Luckyclix. Éénmaal per maand kun je voor 100 clix aan een fruitautomaat draaien en kun je ook clix winnen. Ik ben in oktober begonnen en hieronder zie je mijn saldo:

euroclix saldo

Ik zit nu dus op 13.027 punten. Joepie! Maar inwisselen doe ik pas zodra ik de 50.000 clix aantik. Je kunt je clix laten uitbetalen zodra je er 1000 hebt. Je krijgt dan €10,-. Die 1000 haal je supersnel. Als je je aanmeld via mijn vriendenlink, krijg jij namelijk je eerste 150 clix al cadeau (en ik krijg er ook 150). Als jij je profiel volledig hebt ingevuld, kun je nog eens 90 clix krijgen. Voordat je dus al echt iets hebt gedaan, heb je dus al 240 punten! Vul nog een paar vragenlijsten in en binnen een week heb je 1000 punten. Net als ik heb, krijg jij ook meteen een vriendenlink. Jij kunt die ook delen met jouw vrienden, familie, collega’s. Elke keer als iemand zich dan aanmeld, krijg jij dus ook weer die 150 punten. Daarnaast krijg je ook nog eens 10% van de punten die zij sparen. Daar leveren zij niets voor in, jij krijgt ze gewoon en het gaat dus niet van het saldo van je vrienden af. Ik had zelf al veel meer punten kunnen hebben, maar omdat ik veel tijd in mijn blog steek sinds ik ben begonnen in januari, heb ik minder vragenlijsten beantwoord op Euroclix.

Die ga ik dus pas inwisselen bij 50.000 clix. Daar heb ik namelijk een hele goede reden voor. Hoe meer punten je spaart, hoe meer ze waard worden. De wisselkoers wordt dus steeds beter. 1000 punten is gewoon €10,-, maar 2000 punten is al €25,-. Dat is een prima rente. Maar bij 50.000 punten krijg je dus €850,-. De clix worden dan dus 70% meer waard dan bij uitbetalen bij 1000 clix. Op het plaatje hieronder kun je beter zien hoe het zit:

doorsparen loont euroclix

Now you get me. En iedereen kan dit dus gewoon doen. Ik weet ook hoe het komt dat je geld kunt krijgen voor dit soort dingen: Euroclix verdient er namelijk nog meer mee. Elke keer als jij iets koopt via Euroclix, krijgen zij hier geld voor, en een deel komt gewoon terug naar jou. Maar jij betaalt er in de webwinkel gewoon de normale prijs voor. Je betaalt dus niets extra, maar krijgt er wel wat voor terug. Mooi toch? Daarnaast is Euroclix ook een betrouwbaar bedrijf dat al sinds 1999 bestaat. Ze werken samen met ruim 1300 winkels, zoals Albert Heijn, Groupon, Van Haren, Aliexpress en nog veel meer. Dus meld je hieronder aan en maak jezelf meteen blij met je eerste 150 clix!

Aanbiedingen bij webshops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie