Punten sparen bij Toluna voor keiharde EURO’S of leuke cadeaubonnen!

Laatst gewijzigde datum

Reacties: 0

Punten sparen bij Toluna voor geld vragenlijst enquete

Zoals ik eerder heb geschreven, vul ik op de momenten dat ik even niks te doen heb wat enquêtes in. Over Euroclix (DOEN!) en Quick Thoughts (OOK DOEN!) heb ik al blogposts geschreven. Een derde platform waar ik bij ingeschreven ben, is Toluna. Bij Toluna wordt je ‘influencer’ genoemd. Dat is natuurlijk omdat je met je mening invloed kan uitoefenen door enquêtes in te vullen. Je kunt dit op je desktop doen, maar ook met een app. Met de banner hieronder kun je je aanmelden bij Toluna.

Net als bij Euroclix en Quick Thoughts spaar je bij Toluna ook voor punten. Maar het mooie bij Toluna is dat je die punten op verschillende manieren kunt verzilveren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cadeautje dat je opgestuurd kunt krijgen. Op dit moment is dat een reissetje met een masker, oordopjes en een opblaasbaar kussentje. Ik zou dus even doorsparen. Je kunt namelijk ook kiezen voor verschillende cadeaubonnen, zoals een bon van Bladcadeau, €10,- korting bij Zalando, of een cadeaubon van €15,- bij Bol.com. Maar wat je ook kunt doen, is je punten laten uitbetalen op je PayPal account, als je dit hebt. Er zijn ook nog wat andere bonnen waar je uit kunt kiezen.

Punten spaar je door enquêtes in te vullen. En geloof mij, dat zou je echt de hele dag kunnen doen. Het aanbod is ENORM, hoewel het ook wel voorkomt dat je na een aantal vragen toch niet geschikt bent voor die vragenlijst. Het mooie wel dat je meteen door kunt naar de volgende. De hoeveelheid punten die je kunt krijgen voor het invullen van een enquête verschilt, dat ligt namelijk aan de hoeveelheid tijd die je kwijt bent aan het invullen van een enquête. Soms krijg je dus 1400 punten, soms 2000. Voor een bol.com bon van €15,- heb je 60000 punten nodig. Maar dat kan heel snel gaan. Vooral als je er meteen twee achter elkaar invult. Of nog meer. Omdat ik meedoe aan meerdere spaarprogramma’s, heb ik tot nu toe één keer een bol.com bon via Toluna gekregen. Maar Toluna doe ik ook pas sinds januari 2020. Euroclix en Quick Thoughts doe ik al iets langer.

Omdat ik voor de andere spaarprogramma’s een apart emailadres heb aangemaakt omdat ik dacht dat ik spam zou krijgen daarvan -wat niet zo is-, heb ik me bij Toluna aangemeld met datzelfde emailadres. Toluna mailt dagelijks enkele keren om je uit te nodigen voor enquêtes. Daar kun je je natuurlijk voor afmelden. Maar het fijne is wel dat je een paar keer per dag herinnerd wordt aan het invullen van die enquêtes én dus het sparen voor die fijne bonnen als je je daar niet voor afmeld.

Conclusie: ik ben dus wel fan van Toluna. Heb jij je al aangemeld? Hoe bevalt dat? Hoeveel punten heb je al bij elkaar gespaard? Of meld je aan met onderstaande banner en laat weten hoe het bevalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie